Elektriciteit

Laat de energie door uw woning stromen

Laat wat elektriciteit in uw leven

Waar wenst u lichtpunten, stopcontacten, schakelaars en schakelkast te plaatsen in uw woning ? Welk soort en kleur afdekplaatjes worden er geplaatst ? Welke merken gaat u gebruiken ? Is er ruimte in het budget voor domotica ? Dit zijn allemaal vragen die u zich zal stellen wanneer u een woning gaat bouwen, verbouwen of renoveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hier volledig in bijstaan.

We bekijken samen met u de plannen en geven een perfect op maat gemaakte offerte. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is ..... niets ! Wij verzorgen alles van plaatsing tot keuring zodat u achteraf blindelings alle schakelaars vindt en zonder problemen kan bedienen. 

Een schakelaar of stopcontact dat niet meer werkt ? Interventies worden ook door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om alles op te lossen.

Vergeet niet dat er voor energiebesparende maatregelen bij elektriciteit ook premies bestaan waar u kan van genieten. Het kan een extra positieve invloed hebben op de reeds scherpe prijzen die wij hanteren.

 

WIJ WERKEN MET DE BESTE MERKEN OP DE MARKT

Bticino Wouter Grob BVBA
Niko Wouter Grob BVBA

Laat u helpen bij uw keuze en vraag nu vrijblijvend uw offerte aan.

Wij plaatsen

Stopcontacten

Schakelaars

Verlichting

Schakelkasten

Bekabeling

Domotica

Buitenverlichting

Parlo- en videofonie

Elektriciteit Wouter Grob BVBA

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij staan u met plezier te woord.