Verwarming

Een warm huis is een thuis

Bekijk samen met ons welke verwarming bij u past

Wist u dat maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning? Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie.

Technologie staat niet stil en dat is bij verwarming niet anders. Bij Wouter Grob weten we alles over de werking van centrale verwarming, nieuwe verwarmingstechnieken, meest gebruikte cv-ketels en zoveel meer. Ontdek samen met ons welke verwarming het best aansluit bij jouw woning en kom te weten op welke premies en subsidies je recht hebt.

Verwarming kunnen we onderverdelen in 2 soorten, namelijk de centrale verwarming en decentrale verwarming. Bij centrale verwarming hebben we de warmtebron of centrale ketel die de warmte opwekt en via een buizensysteem wordt de warmte verdeeld door de woning. Bij een decentrale verwarming daarentegen staan afzonderlijke toestellen in voor de verwarming van de verschillende ruimtes.

Zeker niet te vergeten is de manier waarop u gaat verwarmen, daar bij denken we aan het soort energiebron. Hierbij kennen we verschillende energiebronnen zoals aardgas, stookolie, elektriciteit en pellets. Als we dan naar de milieuvriendelijke energiebronnen gaan kijken denken we onmiddellijk aan een warmtepomp en zonneboiler. Deze laatsten nemen enorm toe qua populariteit de laatste jaren vermits steeds meer mensen milieuvriendelijker gaan leven. Dit brengt het leuke voordeel ook mee dat je hiervoor meestal premies van de overheid kan krijgen  en je bespaart ook op je energiekost.

Door de enorme keuze aan merken en soorten verwarming kunnen we begrijpen dat u als klant de bomen door het bos niet meer kan zien. Daarvoor zijn wij gespecialiseerd en kunnen wij u perfect op weg helpen naar de juiste keuze.

Wij werken met de beste merken op de markt

Laat u helpen bij uw keuze en vraag nu vrijblijvend uw offerte aan.

Wij plaatsen

Warmtepomp

Condensatieketel

Zonneboiler verwarming

Hybridesytemen

Radiatoren

Convectoren

Vloerverwarming

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij staan u met plezier te woord.